Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole   ›   Læringsbrett

Læringsbrett

vann[1]

Bruk av læringsbrett i naturfagstimen

Denne uken har 4. trinn hatt naturfagsforsøk om vannets ulike former. Etter at forsøket var gjort, skulle elevene lage sin første naturfagsrapport. I og med at elevene nå har læringsbrett som verktøy brukte de programmet "explain everything" til å forklare hva som har skjedd. På videoen under kan dere se en av 4. trinnselevenes foklaring på hva forsøket gikk ut på (videoen virker foreløpig kun i  nettleseren Internet Explorer)

Kort fortalt er explain everything et program hvor du kan sette sammen bilder og lage en liten historie. Pedagogisk kan programmet brukes på ulike måter. Det er en motiverende måte å gå dypere i faget. Elevene på 4. trinn var begeistret over det nye verktøyet!

Her er en lenke til videoen på kommunens Youtube kanal

2019-11-28 Barn- og unges kommunestyremøte Foto Ivar Ola Opheim

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

Elever fra alle grunnskolene møttes for å fordele penger til skolemiljøtiltak til de enkelte skoler, og å vedta hvem som får Ås kommunes miljøvernpris for barn ...
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2020-2021

Barn som er født i 2014 vil i oktober/ november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.