30. juni - 14:16
Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole   ›   Aktuelt
Korona

Korona – til deg som er barn og ungdom

Dagene er annerledes når du ikke er på skolen, ikke kan møte venner og ikke kan holde på med idrett og andre ting du liker godt.

Trenger du noen å snakke med? Noen som har tid til lytte, noen som kan svare på spørsmålene dine og gi deg råd?

• Sjøskogen skole har egen Hjertetelefon. Sosiallæreren vår Carina er tilgjengelig hver dag fra 0830-1400 på tlf nr. 97142045.

Du kan ringe, maile eller chatte og ta opp det som er viktig for deg. Du kan fortelle om alt, både de gode tingene og det du synes er vondt og vanskelig. For livet blir faktisk litt lettere når du har noen å snakke med 😊

• Alarmtelefonen for barn og unge, telefonnummer 116 111. Noen barn og ungdom har det ekstra vanskelig nå. Dersom du opplever vold, overgrep, mye krangling eller andre vanskelige situasjoner hjemme så ring til Alarmtelefonen. Telefonen er gratis. Alle voksne som besvarer telefonen har lang erfaring med å hjelpe barn og unge.