Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole   ›   Læringsbrett

Læringsbrett

15387624_10157817874900007_101797117_o

Læringsbrett på Sjøskogen skole

Sjøskogen skole er en digital skole. Det er vi glade for, og stolte av. I løpet av skoleåret 2017/2018 har alle elever ved alle trinn tilgang til eget læringsbrett (Ipad). Innføringen er et ledd i Ås kommunes digitale satsning. Ved å trekke digitale verktøy  inn i undervisningen legger vi til rette for bedre læring og kompetanse. Hensikten med læringsbrett er at det skal brukes for å fremme læring.

Internasjonal forskning og erfaring  viser overveiende positive resultater ved bruk av læringsbrett i skolen, men det krever forståelse om hvordan redskapet skal brukes. Utstyr, infrastruktur, organisering og kompetanseheving hos lærere er elementer som er viktig for å lykkes. I tett samarbeid med kommunens IKTavdeling og IKTrådgivere har Sjøskogen skole kommet godt i gang. Det er svært motiverte lærere og elever som gleder seg til fortsettelsen.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe rundt læringsbrett på Sjøskogen skole: sjoskogen.skole@as.kommune.no

2019-11-28 Barn- og unges kommunestyremøte Foto Ivar Ola Opheim

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

Elever fra alle grunnskolene møttes for å fordele penger til skolemiljøtiltak til de enkelte skoler, og å vedta hvem som får Ås kommunes miljøvernpris for barn ...
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2020-2021

Barn som er født i 2014 vil i oktober/ november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.