Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole

Sjøskogen skole

Sjøskogen skole Foto: Tone Vik

Adresse: Vinterbromyra 4, 1407 Vinterbro
Telefon: 64 97 42 50 - 52
sjoskogen.skole@as.kommune.no
Rektor: Cathrine von Porat

SFO - Lillefryd
Telefonnummer:
64 97 42 83 / 84
E-post: assistent.sjoskogen@as.kommune.no

SFO leder : Mustafa Kroop Mustafa.Kroop@as.kommune.no

Om Sjøskogen skole

Sjøskogen skole er en offentlig barneskole som ligger ved Vinterbro i Ås kommune. Den første delen av skolen som er klasserommene, sto ferdig i 2003, mens den andre delen med kontorer og gymsal var ferdig bygget i 2004.

Elevtallet ved Sjøskogen skole var i starten rundt 125, men er nærmere 250 elever nå.

2019-11-28 Barn- og unges kommunestyremøte Foto Ivar Ola Opheim

Stort engasjement i barn- og unges kommunestyremøte

Elever fra alle grunnskolene møttes for å fordele penger til skolemiljøtiltak til de enkelte skoler, og å vedta hvem som får Ås kommunes miljøvernpris for barn ...
Skolestart

Innmelding av nye elever til 1. trinn skoleåret 2020-2021

Barn som er født i 2014 vil i oktober/ november få tilsendt brev fra den skolen barnet skal begynne på.