Du er her:   Sjøskogen skole   ›   Aktuelt   ›   Student i Ås

Forsinket behandling av søknader og ettersendelse av bostedsattest.

Har du sendt inn søknad om studentstøtte og ikke ettersendt bostedsattest?

Folkeregisteret har gjort endringer i sine skjemaer, og vi har måtte be alle om å sende oss bostedsattest. Dette har forsinket svarene ganske mye. Om du ikke har sendt oss bostedsattest må du gjøre det. (E-posten fra oss har for flere av dere havnet i spam).

Bostedsattesten bestilles fra Skatteetatens sider: https://www.skatteetaten.no/person/folkeregister/attester-og-opplysninger/attester/type/bostedsattest/

Bostedsattesten sendes deg i posten. Når du har mottatt attesten tar du et bilde av den som du sender til post@as.kommune.no

Du kan ettersende bostedsattesten selv om fristen 15. november er passert.

Det er viktig at du endrer tittelen på e-posten som du sender oss, slik at den også inneholder navnet ditt.

Publisert: 12. november 2019
Meld flytting - bli en av Ås! #studentkommune #blienavås (Fotomontasje: Ås kommune)

Meld flytting til Ås og søk om studentstøtte

Du som er student og melder flytting til Ås kommune, kan søke om studentstøtte. Søknadsperioden er fra 1. september til 15. november.

NB! Folkeregisteret har endret sine skjemaer, derfor må du nå legge ved bostedsattest når du sender inn søknad.

Publisert: 15. februar 2018
Fotografi av to studenter i godt humør

Hey students - welcome to Ås!

Ås is proud to host the Norwegian University of Life Sciences (NMBU). On this page you’ll find information about the local community, and about how we can help you. We hope you’ll enjoy your studies and your time here in Ås. Welcome!

Publisert: 04. juli 2018
Fotografi av studenter utenfor NMBU

Studenter - velkommen til Ås!

Ås er stolt vertskommune for Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). På denne siden har vi samlet informasjon om lokalmiljøet, og våre tjenester rettet mot deg som student. Vi håper du finner deg godt til rette her i Ås, og ønsker deg en fin studietid. Velkommen!

Publisert: 03. juli 2018