Du er her:   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Sjøskogen skole   ›   Aktuelt
Korona

Vedrørende foreldre betaling i barnehage og SFO:

Regjeringen har bestemt at barnehager og SFO skal holde stengt i perioden 13. mars og til og med 13. april (andre påskedag). Det er også bestemt at foreldre ikke skal betale for barnehage og SFO så lenge tilbudet er stengt på grunn av koronautbruddet. Kunnskapsdepartementet bekrefter at fritak fra foreldrebetaling også gjelder for barn som får et tilbud, for eksempel barn av foreldre med sammfunnskritiske funskjoner. Les om det her.

Les melding fra regjeringen her

Betaling for mars

Ås kommune har bestemt at faktura med forfallsdato 15.03.20 skal betales i sin helhet. Kommunen vil refundere foreldrebetalingen for perioden fra 13.03.20 ved en senere fakturering.

Betaling for april

Kommunen vil avvente utsendelse av faktura til man vet hvor lenge barnehage/ SFO blir stengt.